6. csoport csapatépítő, szabadidős program - Diósgyőri vár és Miskolci Állatkert

2020.10.29.
I. csapatépítő, szabadidős program - Diósgyőri vár és Miskolci Állatkert 6. csoport Lak

A 2020.10.29-én tartott csapatépítő kirándulásunkon összesen 21 fő vett részt, 11 fő a bevont csoporttagok közül és 10 fő kísérő családtag, a csoporttagok gyermekei. A kiránduláson először a Diósgyőri várhoz látogattunk el. A 3 fő kísérővel reggel 9:30-kor indultunk Miskolcról. Lakon 9 órakor szálltak fel a buszra a résztvevők. Miután mindenki a buszon volt elindultunk Diósgyőrbe, az utazás így körülbelül egy órát vett igényben. Már az oda úton lehetőség nyílt gyönyörködni a szép őszi tájban. A 10 órai érkezés után el is indultunk a várhoz, a busz parkolótól a várig megcsodálhattuk az új építésű Lovagi Tornák Terét is. A várhoz érkezve egy körülbelül másfél órás jelmezes vártúrán vettünk részt, mialatt az idegenvezető a vár kialakulásáról és történetéről mesélt, amit nagy érdeklődéssel figyelt mindenki. A bátrabbaknak lehetőségük volt felmenni a vár egyik tornyába, ahonnan csodálatos volt a kilátás a városra és a Bükk hegységre is. A körbevezetés után a vár borozójában fogyasztottuk el ebédünket, ami mindenkinek ízlett és jól esett felmelegedni ezen a hűvös őszi napon. Ezután visszamentünk a buszhoz, amivel felmentünk a Miskolci Állatkertbe. Az állatkertben nagy érdeklődéssel figyelték a különleges állatokat, de legjobban a majmok és a medvék vonzották őket. A rendezvényről a résztvevők bár fáradtan, de élményekkel és emlékekkel gazdagon tértek haza. A visszajelzések alapján a kirándulás alatt mindenki nagyon jól érezte magát és egy más közegben, közelebbről is megismerhették egymást a csoporttagok. Az élmények mellet a következő alkalom tervezésével és várakozásával zártuk a csapatépítő kirándulást.

A csapatépítő rendezvény szervezésébe és bonyolításába bekapcsolódott és aktívan részt vett a rendezvényszervező munkatárs, a célcsoport mentorálását végző munkatárs, a helyi szociális munkás és a szolgáltató munkatársa.
A rendezvény bonyolításához az utazást, étkezést (ebéd, útravaló uzsonnát, innivalót), belépőjegyet a programokban a projekt keretében biztosítottuk.

Partnerek